Startnummers en starttijden bekend Dronterland Survivalrun 2018

De startnummers en starttijden van de individuele atleten en teams zijn bekend en staan inmiddels online! Jullie kunnen ze hier vinden. Alleen als er echt iets niet klopt kunnen hier nog veranderingen in worden aangebracht, dus kijk ook een dag voor de run nog voor de zekerheid of er niet iets is gewijzigd! Mocht er iets niet kloppen stuur dan een mailtje aan ons info@ of wedstrijdsecretariaat@ emailadres. Facebook etc wordt niet zo intensief gemonitord. Let op:

  • We hebben zo goed mogelijk alle bekende samenstartverzoeken (meer dan 300) verwerkt en met indelen daarmee rekening gehouden. Over verschillende categorieen was dit niet altijd mogelijk.
  • Voor de licentielopers en de indeling: De indeling is op basis van de SBN ranking en deze ranking is niet altijd een 1:1 weerspiegeling van het huidige tussenklassement. Bij een tekort aan wedstrijden in het huidige seizoen tellen voor een atleet eventueel nog wedstrijden uit het vorige seizoen mee. Deze regel vanuit de SBN beoogt hiermee altijd de snelste atleten vooraan (laag startnummer) te hebben staan. DIt weer ten voordele aan de doorstroom op het parcours.
  • Afmelden of startbewijzen overnemen: Vanaf vandaag kun je alleen nog afmeldingen doorgeven (email) of je startbewijs over laten dragen als je zelf al een overdrager met alle gegevens hebt. Het starten op iemand anders zijn naam resulteert in diskwalificatie (en mbt SBN leden een melding bij de SBN). Doe dit de organisatie en jezelf niet aan want onder valse naam lopend ben je NIET verzekerd! Dus geef die mutatie door (categorie/startnummer, Naam, M/V, postcode, woonplaats, geboortedatum, ICE telefoonnummer). Kleine moeite! Mutaties achteraf? Zie voorstaande!!!
  • Ook dit jaar hanteren we weer voor de jeugd (<14 jaar) een kleinere shirtmaat (categorieen rec5 en team5). Houdt hiermee dus rekening bij het ophalen van de shirts. Hiermee zijn we wel minder flexibel in wisselingen personen want de shirtmaat en nummer liggen vast. We komen hiermee echter weer tegemoed aan de wens om de jeugd niet in veel te grote shirts over het parcours te laten lopen.
Succes met de voorbereidingen verder en gaag tot de 27e mei in Dronten! https://dronterlandsurvivalrun.nl/starttijden